Skip to content Skip to footer

Prijs: € 325
Locatie: Erp, Drenthe

Tijdens vaderdag samen met je kind en met andere vaders op avontuur in de natuur van Drenthe. Een op een aandacht voor elkaar en allemaal leuke activiteiten doen. In de bossen van Erp gaan we back to basic in de natuur. We leren vuur maken, welke planten je kunt eten, hoe je diersporen kunt herkennen, wat te doen in een noodsituatie en we gaan af en toe wat dieper in op de uitdagingen van het vaderschap. Naast wat oefeningen waar de focus op ademhaling, rust en balans ligt zijn er ook veel activiteiten waar jullie met je kind gaan spelen.

Samen met andere vaders stappen we uit de maalstroom van de week. De telefoon gaat uit: tijd om te verbinden met de omgeving, je kind en  andere vaders. Waar lopen we als ouders tegenaan en wat willen we veranderen in de dynamiek met onze kinderen of partner? De activiteiten worden afgewisseld met boeiende en bewustmakende gesprekken over hoe het is om vader te zijn. 

Een weekend vol leerzame activiteiten, humor en reflectie dat je helpt om een betere versie van jezelf te worden. Dit is een ervaring die je jezelf en je partner gunt en wenst. Een natuurlijke en dierbare verdieping met jezelf en met je kind.

Deze training vindt plaats onder de deskundige leiding van Melle Tukker en Alexander Nieuwenhuis.

Alexander is wildernisgids, schrijver en vader van Leo. Sinds 2019 neemt hij mensen mee het bos in met Where Wild Things Are. Zijn debuutroman Winterthur kwam in 2022 uit bij uitgeverij Van Oorschot. Tijdens het schrijven vindt hij prachtige verhalen die hij in de trainingen vertelt en tijdens het geven van trainingen ontstaan weer nieuwe verhalen die in zijn boeken terechtkomen. 

Melle ondersteunt sinds 2020 op systemische en sjamanistische wijze persoonlijke ontwikkeling van mensen in de natuur, en is vader van Seb en Lou. Met zijn bedrijf Wildgroei begeleidt hij zowel ouders als kinderen en laat hij hen vanuit rust spelenderwijs bewuster worden. 

Duur en locatie

  • Vaderdagweekend 14 t/m 16 juni 2024
  • Erp, Drenthe

Inbegrepen

  • 1 vader en 1 kind
  • benodigde materialen
  • eten en drinken
  • BTW

Beschikbare plekken

  • 8 vader en kindstellen
kind buiten activteit

Boek jouw training vandaag

Tijdens dit weekeind krijgt je kind alle ruimte om verantwoordelijkheden te dragen die passen bij haar of zijn leeftijd. Als ouder ben je er voor steun, en om er gewoon met je volle aandacht te zijn.

Super ervaring! Het was een intense gelaagde dag waar je zo mooi in ontdekt hoe jouw kind eigenlijk jouw leermeester is. Melle is een topper die elke steun voor zijn passie en initiatief verdient.

Stephane, 52 jaar

We hebben een geweldige dag gehad en de kinderen praten er nog over. Onze band met elkaar is verstevigd, we hadden een aantal zaken om samen te doen en samen op te lossen.

Maarten, 48 jaar

Een mooie dag buiten op blote voeten, volledig in connectie met mijn zoon. Wij kwamen vol energie en tegelijk volledig tot rust thuis, met een mooie gezamenlijke ervaring rijker.

Dennis, 37 jaar

Melle laat aan de hand van je eigen zoon/dochter de liefde van je innerlijke kind weer voelen.

Ik heb samen met mijn dochter een dag vol verwondering, opwinding en geluk mogen ervaren.

Frédérique, 42 jaar

Meer trainingen

De trainingen zijn voor zowel ouder als kind een onvergetelijke ervaring. Kijk hieronder voor meer informatie over de Wildgroei-trainingen!

Leave a comment