Skip to content Skip to footer

Over mij

Wildgroei is in 2020 opgericht door Melle Tukker. Melle is vader van Seb en Lou en woont  in Utrecht. In 2015 gooide hij het roer om, na jarenlang horeca-ondernemer te zijn geweest.

Hij liet zich omscholen en nam de tijd om uit te vinden wat hij echt wilde met zijn leven. Het antwoord was duidelijk. Hij wilde zich gaan bezighouden met het versterken van de band tussen mensen en natuur. Trainingen en dierbare ervaringen geven aan jongeren en ouders&kinderen voor meer rust en bewustzijn.

De natuur is voor Melle een plek waar we als mensen onderdeel van zijn. Daar waar we ons thuis voelen. Een plek om te verbinden met zichzelf en alles om ons heen, de plek waar we ons meer dan waar dan ook onderdeel voelen van iets groters. Het buiten zijn geeft letterlijk ruimte, en een heleboel rust. 

De waarde van de natuur wil hij meegeven aan zijn kinderen en aan iedereen die dat ook graag wil. Het is voor zijn gezin en voor ons allemaal een onlosmakelijk onderdeel van ons leven en van onschatbare waarde.

Die waardevolle ervaringen wil Melle delen met zoveel mogelijk jongeren en ouders&kinderen. Ga je mee op avontuur?

kind vuur maken met firesteel
samen met je kinderen buitenspelen

Mijn missie

Het versterken van de band tussen mensen en natuur. Dat is de missie van Wildgroei. Wij geloven dat de natuur een onmisbaar onderdeel is van de ontwikkeling en groei van mensen, en kinderen en jongeren in het bijzonder. Het is de plek waar ze op zichzelf leren vertrouwen en waar ze hun eigen pad mogen kiezen – letterlijk en figuurlijk.

Wildgroei helpt de band tussen mensen en natuur te versterken door middel van verschillende trainingen én door het aanbieden van buitenspeelpakketten, die je vindt in de Wildgroei-webshop. Met de trainingen willen we je inspireren en verrassen. Vanuit de rust die de natuur brengt op spelenderwijze bewuster worden. 

Ons grote doel is om ooit een fysieke plek in de natuur te realiseren, waar alle mensen terechtkunnen om even helemaal los te komen van hun dagelijkse bestaan en alle verplichtingen. Een plek om met elkaar te verbinden, uit te rusten, te spelen en even niets te moeten. Een plek om bewust te worden en om te groeien.

Sinds eind 2022 zijn we met een groep van zes bezig om deze vaste plek ten noorden van Utrecht te realiseren onder de naam van Samen Natuurlijk. In de eerste helft van 2024 komt de website online van dit fantastische project. Hier creëren we nieuwe natuur en herenigen we mensen en natuur. 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Vul het contactformulier in

Dit is wat anderen vinden

Melle laat aan de hand van je eigen zoon/dochter de liefde van je innerlijke kind weer voelen.

Ik heb samen met mijn dochter een dag vol verwondering, opwinding en geluk mogen ervaren.

Frédérique, 42 jaar

Een mooie dag buiten op blote voeten, volledig in connectie met mijn zoon. Wij kwamen vol energie en tegelijk volledig tot rust thuis, met een mooie gezamenlijke ervaring rijker.

Dennis, 37 jaar

We hebben een geweldige dag gehad en de kinderen praten er nog over. Onze band met elkaar is verstevigd, we hadden een aantal zaken om samen te doen en samen op te lossen.

Maarten, 48 jaar