Skip to content Skip to footer

Prijs: € 325 per stel.
Locatie: Hoenderloo, de Veluwe.

voor ouders en kinderen van 6-12 jaar

Ongestoorde tijd met je kind in de natuur

In het drukke dagelijkse leven lukt het lang niet altijd om op een dieper niveau met je kind te verbinden. Tijdens dit weekend van Wildgroei en Where Wild Things Are is dat precies wat we wél gaan doen. Telefoons gaan uit, zodat jullie helemaal beschikbaar zijn voor elkaar. Tijd voor avontuur!

Tijdens dit weekend maak je vuur, bouw je een eigen onderkomen in het bos en ga je op zoek naar een heuse schat. Kinderen zijn tijdens deze training de baas en nemen samen de beslissingen. Ouders volgen, waardoor je je kind op een heel andere manier leert kennen.

Na dit weekend is de band met je kind nog sterker dan hij al was, en zijn patronen zichtbaar geworden die jullie misschien wel willen veranderen. Je hebt samen een avontuur beleefd om nooit te vergeten en voelt je meer verbonden met jezelf, elkaar en de natuur: iets dat eenmaal thuis ook nog van onschatbare waarde is. 

Deze training vindt plaats onder de deskundige leiding van Melle Tukker en Alexander Nieuwenhuis.

Alexander is wildernisgids en schrijver en neemt sinds 2019 mensen mee het bos in met Where Wild Things Are. Zijn debuutroman Winterthur kwam in 2022 uit bij uitgeverij van Oorschot. Tijdens het schrijven vindt hij prachtige verhalen die hij in de trainingen vertelt en tijdens het geven van trainingen ontstaan weer nieuwe verhalen die in zijn boeken terecht komen. 

Melle ondersteunt sinds 2020 op systemische en sjamanistische wijze persoonlijke ontwikkeling van mensen in de natuur. Hij ziet de mens als onderdeel van de natuur en gebruikt de natuur op spelende wijze als spiegel voor bewustwording en rust. 

Duur: 2 nachten en 2 dagen.

Begin vrijdag rond 18.00 uur, einde zondag na de lunch, rond 13.00 uur 

Aantal deelnemers: 8 stellen (1 ouder en 1 kind)

Prijs: € 325,- inclusief overnachtingen, maaltijden en btw

‘Vertrouwen geven is loslaten, onvoorwaardelijk aanwezig blijven en helpen wanneer je kind uitreikt’

vuur maken

Duur en locatie

  • Van  vrijdag 18.00 tot zondag 13.00 uur
  • Hoenderloo, de Veluwe

Inbegrepen

  • 1 ouder en 1 kind
  • Alle materialen
  • Lunch, drankjes en snacks
  • Overnachtingen
  • BTW

Te boeken extra's

  • Extra kind toevoegen voor € 110 per kind
kind leren veilig te werken met mes

Boek jouw training vandaag

Tijdens dit weekeind krijgt je kind alle ruimte om verantwoordelijkheden te dragen die passen bij haar of zijn leeftijd. Als ouder ben je er voor steun, en om er gewoon met je volle aandacht te zijn.

Super ervaring! Het was een intense gelaagde dag waar je zo mooi in ontdekt hoe jouw kind eigenlijk jouw leermeester is. Melle is een topper die elke steun voor zijn passie en initiatief verdient.

Stephane, 52 jaar

We hebben een geweldige dag gehad en de kinderen praten er nog over. Onze band met elkaar is verstevigd, we hadden een aantal zaken om samen te doen en samen op te lossen.

Maarten, 48 jaar

Een mooie dag buiten op blote voeten, volledig in connectie met mijn zoon. Wij kwamen vol energie en tegelijk volledig tot rust thuis, met een mooie gezamenlijke ervaring rijker.

Dennis, 37 jaar

Melle laat aan de hand van je eigen zoon/dochter de liefde van je innerlijke kind weer voelen.

Ik heb samen met mijn dochter een dag vol verwondering, opwinding en geluk mogen ervaren.

Frédérique, 42 jaar

Meer trainingen

De trainingen zijn voor zowel ouder als kind een onvergetelijke ervaring. Kijk hieronder voor meer informatie over de Wildgroei-trainingen!

Leave a comment