Skip to content Skip to footer

Wildgroei staat voor doen en voelen, door verbinding en door te spelen en ervaren. Verbinding tussen kinderen, ouders en de natuur. Juist omdat ik die onderlinge connecties zo belangrijk vind, werk ik altijd in kleine groepen of samen met een andere trainer.

Ervaren doe je individueel en met elkaar. De activiteiten zijn zo gecreëerd dat jij je bewuster wordt. Je werkt veel met je zintuigen, instinct en intuïtie. De trainingen vinden altijd plaats in de natuur en zijn inclusief plantaardige maaltijden, drankjes, snacks en materialen.

Bij de meerdaagse trainingen zijn de overnachtingen inbegrepen. Deze trainingen geef ik samen met natuurgids  Alexander Nieuwenhuis. Een overnachting in de natuur zorgt nog meer voor de benodigde verbinding met jezelf, de ander(en) en de natuur.

Voor de Wildgroei-trainingen hoef je zéker geen doorgewinterde survivaler te zijn: samen zorgen we voor de juiste spullen en zijn wij er om je – en jullie – te helpen.

Gaan jullie mee op een onvergetelijke ervaring?

Alle trainingen

De trainingen zijn voor zowel ouder als kind een onvergetelijke ervaring. Kijk hieronder voor meer informatie over de Wildgroei-trainingen!

Wildgroei 4-6 jaar
Samen een pijl en boog maken en fikkie steken…..
Wildgroei 7-10 jaar
Een toffe en onvoorwaardelijke dag met elkaar….
Vader weekend
Een natuurlijke verdieping voor vaders…..
Wildgroei 24 uur maatwerk
Gedurende de 24 uur doen we verschillende mooie, uitdagende activiteiten…
Ouder & Kind (6-12 jaar) weekend Natuurlijk Verbinden
Op pad met een echte wildernis-en survivalexpert….
Vader en kind weekend
Een prachtige ervaring in de natuur die verrast en inspireert…

Super ervaring! Het was een intense gelaagde dag waar je zo mooi in ontdekt hoe jouw kind eigenlijk jouw leermeester is. Melle is een topper die elke steun voor zijn passie en initiatief verdient.

Stephane, 52 jaar

We hebben een geweldige dag gehad en de kinderen praten er nog over. Onze band met elkaar is verstevigd, we hadden een aantal zaken om samen te doen en samen op te lossen.

Maarten, 48 jaar

Een mooie dag buiten op blote voeten, volledig in connectie met mijn zoon. Wij kwamen vol energie en tegelijk volledig tot rust thuis, met een mooie gezamenlijke ervaring rijker.

Dennis, 37 jaar

Melle laat aan de hand van je eigen zoon/dochter de liefde van je innerlijke kind weer voelen.

Ik heb samen met mijn dochter een dag vol verwondering, opwinding en geluk mogen ervaren.

Frédérique, 42 jaar

Aanmelden voor een training

In de agenda vind je de trainingen, de planning van 2024 staat nu online. Nadat je een training hebt geboekt, ontvang je een bevestiging en de factuur. Na betaling van de factuur is je aanmelding definitief.