Skip to content Skip to footer

Prijs: nnb
Locatie: de Middengaarde, Nieuwegein

Met een groep van vijf vijftigers zijn we druk bezig met ons initiatief Samen Natuurlijk. Hierbij willen we op een stuk grond ten noorden van Utrecht een plek realiseren waar mensen en natuur weer herenigt worden. Een plek waar al natuur aanwezig is, waar we ook nieuwe natuur creëren en waar we de jongere generaties mentaal willen ondersteunen. 

Wij geloven dat mensen en natuur één zijn, dat alles is verbonden en dat we antwoorden vinden als we weer op onze juiste plek staan. Onze toekomstige plek wordt volledig regeneratief en circulair. Op deze plek geven we ervaringen die je nieuwsgierig maken, verrassen en inspireren. 

Op zaterdag 1 juni en zondag 2 juni 2024 organiseren we onze eerste ervaring in de natuur bij de Middengaarde in Nieuwegein. Zo kunnen wij vast oefenen en beleven de deelnemers een prachtige ervaring met anderen in de natuur. Wanneer het programma rond is delen we dit op de site. 

 

een hut bouwen in de natuur met touw en zeil

Duur en locatie

  • Zaterdag 1 juni en zondag 2 juni
  • de Middengaarde, Nieuwegein

Inbegrepen

  • NNB

Te boeken extra's

  • NNB
kind buiten activteit

Boek jouw training vandaag

Tijdens dit weekeind krijgt je kind alle ruimte om verantwoordelijkheden te dragen die passen bij haar of zijn leeftijd. Als ouder ben je er voor steun, en om er gewoon met je volle aandacht te zijn.

Super ervaring! Het was een intense gelaagde dag waar je zo mooi in ontdekt hoe jouw kind eigenlijk jouw leermeester is. Melle is een topper die elke steun voor zijn passie en initiatief verdient.

Stephane, 52 jaar

We hebben een geweldige dag gehad en de kinderen praten er nog over. Onze band met elkaar is verstevigd, we hadden een aantal zaken om samen te doen en samen op te lossen.

Maarten, 48 jaar

Een mooie dag buiten op blote voeten, volledig in connectie met mijn zoon. Wij kwamen vol energie en tegelijk volledig tot rust thuis, met een mooie gezamenlijke ervaring rijker.

Dennis, 37 jaar

Melle laat aan de hand van je eigen zoon/dochter de liefde van je innerlijke kind weer voelen.

Ik heb samen met mijn dochter een dag vol verwondering, opwinding en geluk mogen ervaren.

Frédérique, 42 jaar

Meer trainingen

De trainingen zijn voor zowel ouder als kind een onvergetelijke ervaring. Kijk hieronder voor meer informatie over de Wildgroei-trainingen!

Leave a comment