Skip to content Skip to footer

Prijs: € 290 per stel.
Locatie: Austerlitz, de Utrechtse Heuvelrug

Verbind, beweeg en ontprikkel met je kind in de natuur

Tijdens het Natuurlijk bewegen-weekend van Wildgroei en Aikidocentrum Zeist ga je samen met je kind en de rest van de groep de natuur in. Telefoons gaan uit, we maken een groot kampvuur, bouwen een eigen onderkomen en slapen in het bos. Je leert om een houten zwaard te maken (en ‘m daarna natuurlijk gebruiken in een zwaardgevecht!), en je komt erachter hoe je beweegt als een echte samurai. Allemaal zoveel mogelijk op blote voeten, zodat je extra goed kunt aarden en helemaal kunt ontprikkelen. 

Na de training hebben jullie samen een groot avontuur beleefd en is de band tussen jou en je kind nog sterker geworden. Door de natuurlijke bewegingen die je tijdens dit weekend leert, maak je beter contact met jezelf, je kind en de natuur om je heen. Jullie komen vol energie, verhalen en nieuwe skills thuis: beloofd.

Deze training vindt plaats onder de deskundige leiding van Marcel Kok en Melle Tukker.

Sensei Marcel Kok (4e dan) is aikidoleraar en heeft een eigen dojo in Zeist. Hij heeft al 25 jaar ervaring in het lesgeven aan kinderen en volwassenen. Ook begeleid hij mensen bij de gemeente Amsterdam.

Melle ondersteunt sinds 2020 op systemische en sjamanistische wijze persoonlijke ontwikkeling van mensen in de natuur. Hij ziet de mens als onderdeel van de natuur en gebruikt de natuur op spelende wijze als spiegel voor bewustwording en rust. 

Duur: 2 nachten en 2 dagen.

We beginnen op vrijdag rond 18.00 uur en eindigen zondag na de lunch, rond 13.00 uur 

Aantal deelnemers: 10 stellen (1 ouder en 1 kind)

Prijs: € 295- (2 overnachtingen, inclusief maaltijden en alle materialen)

‘Vertrouwen geven is loslaten, onvoorwaardelijk aanwezig blijven en helpen wanneer je kind uitreikt’

een hut bouwen in de natuur met touw en zeil

Duur en locatie

  • Van vrijdag 18.00 tot zondag 14.00
  • Austerlitz, de Utrechtse Heuvelrug

Inbegrepen

  • 1 ouder en 1 kind
  • Alle materialen
  • Lunch, drankjes en snacks
  • Overnachtingen
  • BTW

Te boeken extra's

  • Extra kind toevoegen voor € 95 per kind
kind buiten activteit

Boek jouw training vandaag

Tijdens dit weekeind krijgt je kind alle ruimte om verantwoordelijkheden te dragen die passen bij haar of zijn leeftijd. Als ouder ben je er voor steun, en om er gewoon met je volle aandacht te zijn.

Super ervaring! Het was een intense gelaagde dag waar je zo mooi in ontdekt hoe jouw kind eigenlijk jouw leermeester is. Melle is een topper die elke steun voor zijn passie en initiatief verdient.

Stephane, 52 jaar

We hebben een geweldige dag gehad en de kinderen praten er nog over. Onze band met elkaar is verstevigd, we hadden een aantal zaken om samen te doen en samen op te lossen.

Maarten, 48 jaar

Een mooie dag buiten op blote voeten, volledig in connectie met mijn zoon. Wij kwamen vol energie en tegelijk volledig tot rust thuis, met een mooie gezamenlijke ervaring rijker.

Dennis, 37 jaar

Melle laat aan de hand van je eigen zoon/dochter de liefde van je innerlijke kind weer voelen.

Ik heb samen met mijn dochter een dag vol verwondering, opwinding en geluk mogen ervaren.

Frédérique, 42 jaar

Meer trainingen

De trainingen zijn voor zowel ouder als kind een onvergetelijke ervaring. Kijk hieronder voor meer informatie over de Wildgroei-trainingen!

Leave a comment

Ouder & Kind (6-12 jaar) weekend Natuurlijk Bewegen - Wildgroei