Skip to content Skip to footer
De plek waar je mag ervaren

Een plek tussen Utrecht en Hilversum waar we nieuwe natuur creëren en de jongere generaties mentaal ondersteunen. Een veilige, vrije en speelse plek, waar mensen weer de verbinding met de natuur kunnen ervaren. Een plek waar we jongeren en ouders met kinderen begeleiden om deze verbinding te laten groeien. Een plek als thuisbasis voor Wildgroei – in gezamenlijk beheer met een team van professionele aanbieders van buitenactiviteiten, zoals coaching, beweging en natuurbeheer.

Deelnemers ontdekken nieuwe kanten van zichzelf en van de natuur. Dit verandert hun perspectief op zichzelf en de wereld. Jongeren krijgen meer zelfvertrouwen. Deze verbinding vergroot hun geluk. Daarnaast krijgen ze vertrouwen in de toekomst. Een toekomst samen met de natuur. Deze verbinding met de natuur ervaren is essentieel in het leven met de natuur. Deze ervaringen kunnen een opstap voor jongeren zijn naar werk of opleiding op het gebied van natuur en groeninitiatieven.

Om deze plek te realiseren hebben we de groep ‘Samen Natuurlijk’ gevormd, zes professionals die hun brede ervaring hiervoor inzetten. Zoals activiteitenbegeleiding, samenwerken in het groen, ontwerp, sociaal werk, startups, marketing en horeca. We beheren de plek met een team van professionele aanbieders van buitenactiviteiten, zoals coaching, beweging, natuurbeheer. We werken samen met verschillende organisaties in de omgeving, zoals de terrein eigenaar, gemeente, scholen en groenorganisaties.

Onze visie

Alles is verbonden, de mensen en natuur zijn één en leven in evenwicht. 

De missie 

We voeden de verbinding tussen mensen en natuur en bieden daarmee perspectief. 

Vanuit de kernwaarden 

Vertrouwen, Integer, Verbinden, Plezier, Nieuwsgierig

If we want children to flourish, to become truly empowered, then let us allow them to love the earth before we ask them to save it

Super ervaring! Het was een intense gelaagde dag waar je zo mooi in ontdekt hoe jouw kind eigenlijk jouw leermeester is. Melle is een topper die elke steun voor zijn passie en initiatief verdient.

Stephane, 52 jaar

We hebben een geweldige dag gehad en de kinderen praten er nog over. Onze band met elkaar is verstevigd, we hadden een aantal zaken om samen te doen en samen op te lossen.

Maarten, 48 jaar

Een mooie dag buiten op blote voeten, volledig in connectie met mijn zoon. Wij kwamen vol energie en tegelijk volledig tot rust thuis, met een mooie gezamenlijke ervaring rijker.

Dennis, 37 jaar

Melle laat aan de hand van je eigen zoon/dochter de liefde van je innerlijke kind weer voelen.

Ik heb samen met mijn dochter een dag vol verwondering, opwinding en geluk mogen ervaren.

Frédérique, 42 jaar

Leave a comment