De afgelopen jaren zijn een serieuze test voor velen geweest, ook voor mij. Dat zorgde voor onrust, frustratie, onmacht, twijfel en veel ‘niet weten’. Er was een disbalans in mij.

Om mijn balans te herstellen ben ik de natuur ingegaan. De ene keer voor een korte wandeling, een andere keer voor meerdere dagen. Rugzak en tentje mee. En telkens vond ik er weer de rust en inzichten om weer in balans thuis te komen. Het was elke keer een nieuwe bewustwording en groei.

Thuiskomen om weer te dealen met alle uitdagingen en verantwoordelijkheden van het dagelijkse leven. Op een duurzame wijze, met ervaringen en nieuwe vaardigheden. Voor het herstellen en bewaken van mijn balans.

En dat is waar het precies over gaat. Jij gaat zelf over het bewaken en herstellen van je eigen balans. Dat kan je helaas aan niemand anders uitbesteden. Jij maakt daarin de keuze.

Daarom ben ik Wildgroei begonnen. Om op jouw momenten van twijfel en het even ‘niet weten’ er voor je te zijn. Er voor je te zijn als je de keuze maakt om te willen ervaren, leren en groeien op duurzame wijze. Met Wildgroei neem ik je mee de natuur in, voor een Rewilding. Met hulp van de seizoenen en de elementen. Op zoek naar jouw true nature. Om wijzer thuis te komen, letterlijk en figuurlijk.

Met Wildgroei bied ik programma’s aan speciaal voor vaders en hun kinderen. Vol actie, plezier en avontuur. Daarnaast ook Rewilding voor mannen en vrouwen.

‘Explore your true nature and discover your real gold’