VISION Zakelijk

Voor professionals die willen groeien

VISION Zakelijk is een training van 24 uur in de natuur met een aantal activiteiten met als doel om meer bewustzijn te creëren en vanuit daar te groeien. Als individu en als groep. Het is een soort teambuilding 2.0.

Periodiek wil je op een andere manier groeien. Helemaal los van je dagelijkse professionele leven, helemaal los van wat ‘normaal’ is. Verkennen en ervaren van onontgonnen gebied. Op een hele dynamische en toffe wijze. Met humor, diepgang en zelfreflectie.

De training is als een golfbeweging; momenten van intense activiteiten en momenten van serene rust en stilte. Dit alles is het middel voor jouw en jullie bewustwording. Een verdiepende groei in jezelf en met elkaar.

Je kunt VISION Zakelijk als ZZP’er samen met een kleine groep gelijkgestemden volgen of met je eigen collega’s uit je team of bedrijf

Nieuwsgierig? Vraag hieronder de brochure aan

Brochure VISION Zakelijk

Wil je telefonisch contact? Laat je naam en nummer achter en je wordt snel teruggebeld

Telefonisch contact

Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden

€ 295*

Samen met een kleine groep gelijkgestemden ga je 24 uur de natuur in.

Als ZZP’er of zelfstandige kan het vaak ‘eenzaam’ voelen. Samen en los van elkaar voeren jullie een aantal activiteiten uit. Jullie bespreken waar je tegenaan loopt en wat je wilt veranderen.

Je overnacht in de natuur, in je zelfgemaakte onderkomen. Je mobiele telefoon staat 24 uur uit, je komt helemaal los van je dagelijkse bestaan. Letterlijk ‘unplugged’

VISION is een wilde, verdiepende en dynamische ervaring van waaruit jij groeit en vorm geeft aan jezelf door alle opgedane bewustwordingen en helderheid.

Inschrijfformulier

€ 975**

Als team en collega’s gaan jullie met elkaar 24 uur de natuur in.

Periodiek wil je kijken en ervaren waar je met elkaar staat. Dat vraagt erom om even helemaal uit je vaste en vertrouwde omgeving te gaan.

Zonder afleiding van mail, mobiele telefoon en doelstellingen zoeken jullie de ruimte op voor bewustzijn en verdieping.

Samen en individueel voeren jullie een aantal activiteiten uit. Je maakt contact met je instinct en intuïtie. Je verbindt met jezelf en met elkaar. Vanuit daar ontstaat jullie gezamenlijke groei.

VISION is een training voor professionals die het aandurven om zichzelf en elkaar echt te zien. Veel humor, zelfreflectie en actie maken deze teambuilding 2.0 tot een fantastische ervaring en dierbare groei.

Inschrijfformulier

* prijs per persoon, exclusief btw, inclusief overnachting, alle maaltijden, snacks en drinken

** prijs voor de gehele training (max 5 deelnemers), exclusief btw, inclusief overnachting, alle maaltijden, snacks en drinken