VISION voor ZZP’ers en zelfstandigen

Ardennen en Drenthe

€ 295

Als ZZP’er of zelfstandige kan je je soms eenzaam voelen. Je mist anderen om te spiegelen en te reflecteren en je loopt soms tegen bepaalde zaken aan.

VISION is een training waarin je met een kleine groep gelijkgestemden 30 uur de natuur in gaat. De activiteiten en oefeningen zijn gecreëerd om bewuster te worden hoe jij bent en doet als eigen ondernemer. De dynamiek met een kleine groep zelfstandigen uit diverse branches zal ook nieuwe inzichten geven.

Het doel van de training is persoonlijke groei en verdieping. Om beter en makkelijker te kunnen dealen met alles wat je tegenkomt als zelfstandige. Je wordt uitgedaagd om in actie te komen, je wordt uitgedaagd om rustig te blijven. Je bouwt je eigen onderkomen waarin je overnacht. Je gaat als groep een aantal activiteiten uitvoeren waaruit blijkt welke plek je graag inneemt.

Samen met veel humor wordt je je bewuster van je valkuilen en sterke eigenschappen. Zo kan je in de toekomst beter in balans blijven en weet je wat te doen bij disbalans.

26 en 27 mei 2022 Ardennen

13 en 14 oktober 2022 Drenthe

Maximaal 5 deelnemers

De prijs is exclusief btw, inclusief de reis vanaf centraal punt in Nederland, alle maaltijden, drankjes en snacks, overnachting, materialen en kosten diverse activiteiten.

Reserveer nu je plek

“Explore your true nature and discover your real gold”