Dit is de nieuwe training van Wildgroei

VISION voor PROFESSIONALS

Voor veel mensen zijn de afgelopen jaren in meerdere opzichten anders verlopen dan de jaren daarvoor, zeker wat werk betreft. Nu de vakantieperiode is aangebroken kun je hopelijk dat werk tot op een bepaalde hoogte even loslaten. 
Rust en ruimte helpen om nieuwe energie en inzichten op te doen. Maar hoe ga je verder na die periode?

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Wildgroei heeft als antwoord op die vraag een nieuwe training voor professionals: VISION. Ik geef deze training in de natuur, los van alle luxe, structuur en verantwoordelijkheden. Het doel van de training is om de grootst mogelijke ruimte te creëren waarin jij, of jullie als team, onderzoeken waar je staat als professional of als team.

Vanuit deze ruimte ontstaat het bewustzijn, de antwoorden en vaardigheden om een volgende stap te maken. Als individu en als team maak je een verdieping in jezelf én met elkaar.

DE TRAINING

De training is gebaseerd op een eeuwenoud ritueel van de Native Americans, de Vision Quest. Hierbij gaan jongeren vier dagen de natuur in, om helemaal los te komen van hun ouders en vertrouwde omgeving. Zonder luxe, en zelfs zonder eten en drinken, worden ze zich bewust van hoe ze hun leven willen vormgeven. Na deze reis komen ze volwassen thuis, met alle nodige antwoorden, klaar voor de toekomst.

Als deelnemer aan VISION doe je dit ook. Wél met eten en drinken, maar helemaal in de natuur. Zo maak je ook je eigen onderkomen waarin je gaat slapen. Met behulp van verschillende oefeningen komen jullie helemaal in contact met je instinct en intuïtie. Vanuit daar komt jullie wildgroei, en daarmee antwoorden op de vraag over hoe je de toekomst gaat vormgeven.

DE NATUUR VOLGEN

Het najaar is de perfecte periode voor VISION. Zoals de natuur zich terugtrekt op dat moment, doe je dat tijdens de training ook. Niet meer volledig naar buiten gekeerd, maar je juist even terugtrekken om te evalueren hoe de afgelopen periode is geweest. Wat neem je mee en wat laat je achter? VISION is een training op maat, en wordt steeds gevormd in overleg met de deelnemers. De training duurt 2 dagen en 2 nachten.

BOEK NU & BETAAL ALLEEN DE VASTE KOSTEN

Voor professionele teams heeft Wildgroei voor de eerste drie teams die zich inschrijven een mooi aanbod; jullie betalen alleen de vaste kosten. Samen evalueren jullie na afloop wat de training je heeft opgeleverd en wat voor waarde in geld jullie willen toevoegen aan de vaste kosten.

Klik hier om de brochure aan te vragen voor meer informatie.

Klik hier om de brochure aan te vragen voor meer informatie.