Transformation Trainingen

voor de particuliere en zakelijke markt

De Transformation trainingen hebben als doel groei. Hoe geef jij of geven jullie vorm aan je nieuwe bewustwordingen? Hoe implementeer ik het in mijn dagelijkse leven? Als ouder, als kind, als partner, als ondernemer, als collega, als team.

De trainingen vinden plaats in de natuur waarin jij en jullie uitgedaagd worden om flink in beweging te komen. Alle actie, de natuur en overige activiteiten zorgen voor jouw of jullie transformatie.

Hieronder vind je de trainingen. Je kunt ook het contactformulier invullen als je liever even via de telefoon of mail overlegd wat de mogelijkheden zijn en inhouden.

contactformulier

Flow

Ardennen

Een training waarin jij je grenzen opzoekt. Wat heb je nodig of moet je laten om in jouw flow te komen en blijven.

meer informatie over de training

Release

Texel

Een training waarin je loslaat wat je wilt en moet loslaten om in balans te komen en blijven.

meer informatie over de training

kind -> volwassene

Ardennen

Een training waarbij je viert en eert dat je kind een volwassene wordt.

meer informatie over de training

Private Transformation

Voor iedereen die niet in groepsverband een Transformation training wil volgen maar juist in een privé setting. Het kan dat jij alleen of dat je met je vader of moeder 24 uur de natuur in wilt. Of dat je met je zoon, dochter, broer, zus, collega of goede vriend(in) het avontuur in de natuur wilt aangaan. Voor wat voor reden dan ook.

Private Transformation is een maatwerktraining van 24 tot 30 uur in de natuur. De locatie en activiteiten worden gekozen op basis van jouw of jullie wensen, ze blijven nog wel geheim. Je komt helemaal los van je dagelijkse leven en komt in contact met je instinct en intuïtie. Je maakt je eigen onderkomen waarin je overnacht. Transformation is een training en vooral een ervaring die persoonlijke groei genereren. Tijdens de training wordt of ben je al bewust van wat je wilt loslaten en leert dit toe te passen in je dagelijkse leven.

Vul hieronder het contactformulier in en ik neem contact met je op om je vraag of wens te bespreken.

contactformulier

“Explore your true nature and discover your real gold”