Transformation FLOW

Belgische Ardennen

€ 295 p.p.

Wat houd jou allemaal tegen om in je flow te komen? Hoe presteer je optimaal en lijkt het alsof het geen moeite kost? Samen met 4 anderen onderneem je een aantal activiteiten om dit te onderzoeken. Je wordt uitgedaagd om te geven wat je hebt. Je wordt bewust van jouw ‘geconditioneerde’ gedrag. Je leert om te luisteren naar je gevoel om zo op tijd te grenzen en om ‘nee’ te zeggen. Samen gaan we aan de slag om dit voortaan in de praktijk toe te passen.

We gaan mountainbiken, je maakt je eigen onderkomen waarin je overnacht en creëren samen een groot kampvuur. Je leert in het donker je zintuigen beter te gebruiken, je verbindt je met je instinct en intuïtie. Door de diverse activiteiten wordt je bewust en realiseer je samen met de anderen jouw groei om beter te voelen, in balans te blijven en zo je flow te kunnen vasthouden.

8 en 9 juni 2022

Maximaal 5 deelnemers

De prijs is exclusief btw, inclusief de reis vanaf centraal punt in Nederland, alle maaltijden, drankjes en snacks, overnachting, materialen en kosten diverse activiteiten.

Reserveer nu je plek

“Explore your true nature and discover your real gold”