Skip to content Skip to footer

Wildgroei staat voor doen en voelen, door verbinding en door te ervaren. Verbinding tussen kinderen, ouders en de natuur. Juist omdat ik die onderlinge connecties zo belangrijk vind, werk ik altijd in kleine groepen.

Ervaren doe je individueel en met elkaar. De activiteiten zijn zo gecreëerd dat jij je bewuster wordt. Je werkt veel met je zintuigen, instinct en intuïtie. De trainingen vinden altijd plaats in de natuur en zijn inclusief plantaardige maaltijden, drankjes, snacks en materialen.

Bij de meerdaagse trainingen is ook de overnachting inbegrepen. Jij maakt zelf je eigen onderkomen waarin je ook overnacht. Dit zorgt nog meer voor de benodigde verbinding met jezelf, de ander(en) en de natuur.

Voor de Wildgroei-trainingen hoef je zéker geen doorgewinterde survivaler te zijn: samen zorgen we voor de juiste spullen en ben er om je – en jullie – te helpen.

Alle trainingen

De trainingen zijn voor zowel ouder als kind een onvergetelijke ervaring. Kijk hieronder voor meer informatie over de Wildgroei-trainingen!

Wildgroei 4-6 jaar
Vertrouwen geven is loslaten, onvoorwaardelijk aanwezig blijven en helpen wanneer…
Wildgroei 7-10 jaar
Als ouder kan het een uitdaging zijn om er helemaal…
Wildgroei 24 uur 6-12 jaar
De natuur is geen plek om als gast te bezoeken.…
Private Wildgroei 24 uur maatwerk
Gedurende de 24 uur doen we verschillende mooie, uitdagende activiteiten…

Het was een mooi avontuur met mijn kinderen en vrienden, samen met elkaar 2 dagen in de natuur. Mijn kinderen hebben er van genoten en kijken er met veel plezier op terug.

Klaas Jeroen, 47 jaar

We hebben een geweldige dag gehad en de kinderen praten er nog over. Onze band met elkaar is verstevigd, we hadden een aantal zaken om samen te doen en samen op te lossen.

Maarten, 48 jaar

De dag vloog voorbij. Allemaal leuke oefeningen en activiteiten gedaan. Geen moment verveeld.

Ik ben mij bewust geworden dat ik best beschermend ben en dat ik dat wat mag loslaten.

Rutger, 38 jaar

Wij hebben de training als mega prettig ervaren. Los van alle mooie prachtige activiteiten, een keer oprecht stil kunnen staan bij wat een ieder overkomt in het leven.

Rhoderique, 49 jaar

Aanmelden voor een training

In de agenda vind je de trainingen, de planning van 2023 staat online. Nadat je een training hebt geboekt, ontvang je een bevestiging en de factuur. Na betaling van de factuur is je aanmelding definitief.