Skip to content Skip to footer

Prijs: € 495 per stel.
Locatie: ergens in de natuur.

Er zijn eindeloos veel redenen waarom het een goed idee is om de natuur in te gaan. Alleen, of samen. Om het immer voortdenderende moderne leven een beetje in balans te brengen; als manier om weer te verbinden met je lichaam en gevoel en even ‘uit je hoofd’ te komen of om te voelen wat het met je doet om buiten te zijn, los van je dagelijkse verplichtingen.

De natuur is ook een plek om het leven te vieren, om grote gebeurtenissen en overgangen te markeren zodat je ze nooit meer vergeet. De overgang van de basisschool naar de middelbare school bijvoorbeeld, volwassen worden of het behalen van belangrijke mijlpalen.

Een plek voor blijdschap dus, maar ook een plek om te rouwen om wat er niet meer is of nooit is geweest. De natuur kan ontzettend helend werken en bijdragen aan het verwerken van trauma’s op allerlei gebieden. Na een scheiding, het verliezen van een dierbare of een andere verdrietige gebeurtenis heb je in de natuur letterlijk de ruimte om het een plek te geven.

Met private Wildgroei ga je met je kind of kinderen 24 uur de natuur in. Van tevoren bespreken we de aanleiding voor deze keuze en op basis daarvan ontwikkel ik speciaal voor jullie een training. 

Voordat we op reis gaan krijgen jullie wat ‘huiswerk’. Op de dag van de training haal ik jullie op met de Wildgroei-bus en kan het avontuur beginnen op een voor jullie onbekende bestemming. Dit is altijd ergens in de natuur, de plek waar we ook zullen overnachten.

Gedurende de 24 uur doen we verschillende mooie, uitdagende activiteiten en rituelen, die afgestemd zijn op jullie vraag en behoefte. Een onvergetelijke, verbindende en helende ervaring om nooit te vergeten!

‘De natuur helpt je om de reis te maken van je hoofd naar een staat van volledig bewustzijn in het hier en nu’

vuur maken met fire steel

Duur en locatie

  • 24 uur
  • Ergens in de natuur

Inbegrepen

  • 1 ouder en 1 of 2 kinderen
  • Alle materialen
  • Alle plantaardige maaltijden, snacks en drankjes
  • Overnachting
  • Reis
  • BTW

Te boeken extra's

  • € 100 per extra ouder en/of kind
  • Extra gewenste activiteiten zoals mountainbiken, wildwater kanovaren of parachutespringen
veilig fikkie stoken met je kind

Boek jouw training vandaag

Gedurende de 24 uur doen we verschillende mooie, uitdagende activiteiten en rituelen, die afgestemd zijn op jullie vraag en behoefte.

Het was een mooi avontuur met mijn kinderen en vrienden, samen met elkaar 2 dagen in de natuur. Mijn kinderen hebben er van genoten en kijken er met veel plezier op terug.

Klaas Jeroen, 47 jaar

We hebben een geweldige dag gehad en de kinderen praten er nog over. Onze band met elkaar is verstevigd, we hadden een aantal zaken om samen te doen en samen op te lossen.

Maarten, 48 jaar

De dag vloog voorbij. Allemaal leuke oefeningen en activiteiten gedaan. Geen moment verveeld.

Ik ben mij bewust geworden dat ik best beschermend ben en dat ik dat wat mag loslaten.

Rutger, 38 jaar

Wij hebben de training als mega prettig ervaren. Los van alle mooie prachtige activiteiten, een keer oprecht stil kunnen staan bij wat een ieder overkomt in het leven.

Rhoderique, 49 jaar

Meer trainingen

De trainingen zijn voor zowel ouder als kind een onvergetelijke ervaring. Kijk hieronder voor meer informatie over de Wildgroei-trainingen!