Over mij

Melle Tukker - rewilder bij Wildgroei

‘Explore your true nature and discover your real gold’

Mijn naam is Melle Tukker. Ik ben een ‘Rewilder’, 49 jaar en woon samen met mijn vrouw en twee kinderen in Utrecht. In mijn ervaring als vader, als ondernemer en als man heb ik mijn eigen nature gevonden.

Ik ben losgekomen van wat ik ooit heb aangeleerd of overgenomen, en ben helemaal autonoom wie ik wil zijn. Door weg te gaan en weer terug te komen, wijzer, bewuster en duurzamer.

De natuur is daarin mijn thuis, mijn plek om te rusten en om me bewust te worden van mijzelf en alles om me heen. Als vrij persoon kom ik hier in contact met mijn instincten en true nature. Voor mijn groei en balans. Tijdelijk weggaan van alle verantwoordelijkheden die het dagelijks leven met zich meebrengt. Om bewust te worden, het helder te zien, te leren en weer een stuk wijzer thuis te komen.

Deze beweging zal ik altijd blijven maken, in mijn blijvende zoektocht naar mijn true nature. Verbinden met de natuur, met mijzelf en juist ook met anderen is voor mij essentieel en noodzakelijk om te blijven leren en groeien.

Dit en de waarde van de natuur geef ik ook mee aan mijn kinderen. Het is een in mijn ogen onmisbaar onderdeel van hun ontwikkeling en groei en onlosmakelijk verbonden met ons leven als gezin. De natuur is de plek waar ze leren op zichzelf te vertrouwen en hun eigen pad te kiezen: letterlijk en figuurlijk.

Die waardevolle ervaring wil ik delen! Laat me je meenemen. Together we’ll explore our true nature and we’ll discover our real gold.

Als je wilt weten wat ik verder heb gedaan, kijk dan even op mijn LinkedIn profiel.

“Explore your true nature and discover your real gold”