Over de trainingen

Wildgroei - vaders en zonen

Wildgroei staat voor bewustwording en groei. Door verbinding en door te ervaren. Verbinding met de natuur en verbinding tussen mensen. Tussen vaders of vaderfiguren en hun kinderen, tussen ouders, tussen collega’s, tussen ondernemers. Juist omdat ik die onderlinge connecties zo belangrijk vind, werk ik altijd in kleine groepen.

Ervaren doe je met individueel en met elkaar. De oefeningen zijn zo gecreëerd dat jij bewuster wordt van wie je bent en wat je wilt. Of van wie jullie zijn als professioneel team en wat jullie willen. Individueel en samen.

Wildgroei vindt altijd plaats in de natuur, met mijn eigen bus als anker. In mijn bus zitten alle materialen die we gebruiken, maar ook een mobiele keuken zodat ik altijd en overal kan zorgen voor een voedzame maaltijd. Alle trainingen zijn inclusief plant based maaltijden, drankjes en snacks. Bij de meerdaagse trainingen is ook de overnachting inbegrepen. Jij maakt zelf je eigen onderkomen waarin je ook overnacht. Dit zorgt nog meer voor de benodigde verbinding met jezelf en de natuur. Voor de Wildgroei-trainingen hoef je zéker geen doorgewinterde survivaler te zijn: samen zorgen we voor de juiste spullen en ben er om je – en jullie – te helpen.

Uiteraard volg ik de richtlijnen van de overheid met betrekking tot Covid-19. Per programma zal ik kijken hoe de regels op dat moment zijn en hoe we daar het beste aan kunnen voldoen. Gelukkig werk ik altijd met kleine groepen en kunnen we gemakkelijk afstand houden doordat Wildgroei plaatsvindt in de natuur.

Nadat je een training hebt geboekt, ontvang je een bevestiging en de factuur. Na betaling van de factuur is je aanmelding definitief.

“Explore your true nature and discover your real gold”