Over de trainingen

Wildgroei - vaders en zonen

Wildgroei staat voor verbinding. Verbinding met de natuur en verbinding tussen mensen. Tussen vaders of vaderfiguren en hun kinderen, maar ook tussen de mensen die aan de programma’s deelnemen. Juist omdat ik die onderlinge connecties zo belangrijk vind, werk ik altijd in kleine groepen.

Wildgroei vindt altijd plaats in de natuur, met mijn eigen bus als anker. In mijn bus zitten alle materialen die we gebruiken, maar ook een mobiele keuken zodat ik altijd en overal kan zorgen voor een voedzame maaltijd. Alle trainingen zijn inclusief alle plant based maaltijden, drankjes en snacks. Bij de meerdaagse trainingen is ook de overnachting inbegrepen. Voor de Wildgroei-trainingen hoef je zéker geen doorgewinterde survivaler te zijn: samen zorgen we voor de juiste spullen en ben er om je – en jullie – te helpen.

De prijzen van de Wild & Untamed-trainingen zijn voor een ouder met één kind. Kom je met meerdere kinderen? Leuk! Dat kan tegen een meerprijs van €35.

Uiteraard volg ik de richtlijnen van de overheid met betrekking tot Covid-19. Per programma zal ik kijken hoe de regels op dat moment zijn en hoe we daar het beste aan kunnen voldoen. Gelukkig werk ik altijd met kleine groepen en kunnen we gemakkelijk afstand houden doordat Wildgroei plaatsvindt in de natuur.

Nadat je een training hebt geboekt, ontvang je een bevestiging en de factuur. Na betaling van de factuur is je aanmelding definitief.