Missie

Wildgroei - touw zwart wit

Mijn missie is om mijn steentje bij te dragen voor een wereld die veel duurzamer en verantwoorder is, een wereld in balans. Voor onze kinderen, voor onszelf, voor de aarde. En dit begint bij jezelf.

Met Wildgroei wil ik de omstandigheden creëren waarin mensen met elkaar en met de natuur kunnen verbinden, waarna ze met dierbare ervaringen en nieuwe inzichten verder kunnen.

Uiteindelijk is mijn grote doel om daarvoor een vaste plek in de natuur te realiseren, waar mensen regelmatig terechtkunnen om even helemaal los te komen van hun dagelijks bestaan met bijbehorende verplichtingen. Vaders, moeders, kinderen, ondernemers, collega’s.

Een plek om te resetten en te rewilden, om uit te rusten en op te laden. Om bewust te worden en te groeien. De plek faciliteert, de mensen die er komen bepalen hoe wild ze willen groeien.

Tegelijkertijd zou ik op die fysieke plek in de natuur ook zo goed mogelijk willen bijdragen aan het rewilden van de natuur zelf, bijvoorbeeld door stukken landbouwgrond te veranderen in natuurgebied. Zo snijdt het mes aan twee kanten, en kunnen mens en natuur samen groeien.

“Explore your true nature and discover your real gold”