Skip to content Skip to footer

Wildgroei staat voor doen en voelen, door verbinding en door te ervaren. Verbinding met jezelf, anderen en de natuur. Juist omdat ik die onderlinge connecties zo belangrijk vind, werk ik samen met een andere deskundige en in kleine groepen.

Als deze generatie jongeren komt er enorm veel op jullie af. Onze huidige wereld zit vol uitdagingen, vraagstukken en afleidingen. Hoe verhoud ik mijzelf tot de buitenwereld? En wat wil ik nu echt met mijn leven?

Grote vragen die de nodige aandacht verdienen. Dat doen we samen, in de rust en ruimte van de natuur. De activiteiten en ervaringen zijn zo gecreëerd dat je op een positieve, vrolijke en spelenderwijze manier bewuster wordt. De trainingen verrassen en inspireren. Jouw pad wordt duidelijk.

Tijdens de trainingen leer je vaardigheden en krijg je handvatten om jouw leven beter vorm te geven. Samen bepalen we waar jij heen wilt. Jij gaat bewuster en met nieuwe focus je eigen pad bewandelen.

Jij kan je eigen gewenste toekomst creëren. Ga je mee?

Alle trainingen

Een onvergetelijke, dierbare en bewustwordende ervaring in de natuur!

Jongeren 3-daagse Natuurlijk op Pad
In de natuur ervaren en bewust worden wat je wilt……

Super ervaring! Het was een intense gelaagde dag waar je zo mooi in ontdekt hoe jouw kind eigenlijk jouw leermeester is. Melle is een topper die elke steun voor zijn passie en initiatief verdient.

Stephane, 52 jaar

We hebben een geweldige dag gehad en de kinderen praten er nog over. Onze band met elkaar is verstevigd, we hadden een aantal zaken om samen te doen en samen op te lossen.

Maarten, 48 jaar

Een mooie dag buiten op blote voeten, volledig in connectie met mijn zoon. Wij kwamen vol energie en tegelijk volledig tot rust thuis, met een mooie gezamenlijke ervaring rijker.

Dennis, 37 jaar

Melle laat aan de hand van je eigen zoon/dochter de liefde van je innerlijke kind weer voelen.

Ik heb samen met mijn dochter een dag vol verwondering, opwinding en geluk mogen ervaren.

Frédérique, 42 jaar

Aanmelden voor een training

In de agenda vind je de trainingen, de planning van 2024 staat online. Nadat je een training hebt geboekt, ontvang je een bevestiging en de factuur. Na betaling van de factuur is je aanmelding definitief.

Jongeren - Wildgroei